Søg
Close this search box.

Gonet-Médeville Blanc de Noirs 1er Cru Brut

Beskrivelse

Måske det hotteste navn i hele Champagne lige: Gonet-Médeville.

Jeg smagte det første gang for et år siden på nytårsaften på en spændende restaurant i Malaga. Vi havde valgt deres vinmenu med lidt klassiske acceptable vine, men til ret nummer 6 fik vi altså en Champagne som sparkede stolen helt og aldeles væk under os alle.

Da jeg en uges tid senere endelig fik kontakt til champagnehuset var den korte kolde besked ”alt udsolgt” Men jeg tænkte nej, dæleme nej. Talrige mails og telefonopkald rykkede ikke rigtigt. Så skrev jeg et godt og gammeldags anbefalet brev. Her beskrev jeg i de smukkeste toner, hvilke andre Franske vinhuse vi arbejder sammen med. Så kom døren på klem. Det er altid en spændende proces, hvor man skal holde tungen lige i munden. Jysk charme fornægter sig altså ikke, og ejeren af champagnehuset sagde ja til dansen og tilbød os en del kasser af deres Gudedråber.

Vingården råder over kun over 11 Hektar af den bedste drænet grusede jord i hele Champagne (Ambonnay), der er derfor rift om disse ædle Champagner. De bruger her 100 % Blanc de Noir fra de bedste Premier Cru marker.

Det giver en seriøs vinøs yderst intens Champagne, som ganske enkelt eksploder op af glasset med lækre toner af røde æbler, tørrede hvide blomster, grønne urter, samt det umiskendelige ristede rugbrød. Det smager fortrinligt. Kan sagtens gemmes, og kan udvikle sig endnu vildere.

Pris 

430,00 kr.

-
+

Årgang:

Drue:

Blanc de Noirs

Land:

Frankring

Område:

Champagne

Årgang:

Drue:

Blanc de Noirs

Land:

Frankring

Område:

Champagne
cropped-Hagelquist_400px_logo.png