Her er en af de allerbedste producenter i Sydfrankrig, hvilket Claus Meyer også havde fundet ud af, dengang han satte Mas de Martin på Nomas vinkort. Producenten ligger 20 kilometer fra Montpellier i byen Saint Bauzille de Montmel, ved foden af bjerget Pic Saint Loup. Foruden deres 22 hektar vinmarker ejer de hele 250 hektar vild natur og olivenlunde, der omkranser markerne. De beskytter vinplanterne mod forurening og giver med over 400 bistader en enorm biodiversitet, hvilket også understreges med certifikationen Haute Valeur Environnementale (høj miljømæssig værdi).
Ulterïa er deres topvin – en intens og spændende vin, der først frigives, når den er moden. Gamle vinstokke med lavt udbytte og med en for regionen kølig nattemperatur, der giver frugten hvile. Den syre, der er tilbage, er lækker og mælkeagtig, og giver blot en perfekt balance til den koncentrerede duft af hengemte sensommerkirsebær og brombær, der strømmer op af den næsten sorte farve i glasset. En vin, der kan serveres til mad med smag og dybde som rødt kød og vildt – og en oplagt julevin.
Pris
189,00 kr.
Årgang:
Drue:
Land:
Område:
Årgang:
Drue:
Land:
Område: