Søg
Close this search box.

2016 Chateau De Brague ”Cuveè Plantier de La Reine”

Beskrivelse

Bedste ”fattigmands Pomerol” nogensinde, lød overskriften fornylig i et stort Fransk vinmagasin, og det forstår man så udmærket. Slotte ligger på den “forkerte side” af grænsen til Pomerol, men med præcis samme jordbund, som de mange gange dyrere så eftertragtet Pomerol vine. – Så er du til 200 kroners ++ Pomerol, så er vinen her nu; ”Cuvée Plantier de La Reine.

Desværre får vi altid kun begrænset tildeling af denne vin. Men, her er den i den nye årgang 2016, som  først er frigivet nu, og det er vildt. Det sikrer bare en perfekt moden mini Pomerol. I både smag og duft finder vi de kendte herlige toner af moden brombær og solbær, Og det strejf af Eg som gør at Bordeaux bliver så umiskendeligt godt.

Her er brugt 75 % Merlot 25 % Cabernet Sauvignon med 6 mdr. på nye fade (Barrigue), herefter 10 mdr. på brugte fade. Herefter lagret til nu – Og frigivet. Det giver en så lækker stor moden klassiker. Pure stor Bordeaux vin, hvor der snildt kunne stå Pomerol på etiketten!  Til en super skarp pris. YES!!
Husk, Årgang 2016 er topårgang i Bordeaux.

Kategori

Pris 

129,00 kr.

-
+

Årgang:

2016

Drue:

Merlot, Cabernet.

Land:

Frankrig

Område:

Bordeaux

Årgang:

2016

Drue:

Merlot, Cabernet.

Land:

Frankrig

Område:

Bordeaux
cropped-Hagelquist_400px_logo.png